Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Diaconescu Cristian Constantin

Administrator
Diaconescu Cristian
Diaconescu Cristian
Adresa: Bld. Primaverii, nr. 19B, bl. T1, ap.17, Iași – România
Tel: +40742 022 841
e-mail: diaconescucristian@ymail.com
web: ,

incosmicus,200x95 cm,ulei pe carton

Incosmicus, 200×95 cm. ulei pe carton

Prezentare Demers Artistic

Asistam prin arta lui Cristian Diaconescu la constituirea unor sinteze iconografice prin argument grafic, decorativ si pictural, vitale, inteligent ritmate, cu multe aluzii si valente simbolice. O creatie in pas cu orientarile actuale in care interactiunea cu mediul ambiant, largirea continua a orizontului imaginativ, dialogul permanent arta-realitate, spirit-materie si problematizarea estetica.
Inregistreaza o evolutie libera, spectaculoasa. Statutul valoric al creatiei sale rezida din structura comunicarii, din articularea unui limbaj tensionat si sugestiv care angajeaza transante trimiteri la aspecte existentiale si culturale consonante cu aspiratiile si idealurile lumii contemporane.
Teodor Hasegan, 2009

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.