Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Diaconescu Cristian Constantin

Administrator
Diaconescu Cristian
Diaconescu Cristian
Adresa: Bld. Primaverii, nr. 19B, bl. T1, ap.17, Iași – România
Tel: +40742 022 841
e-mail: diaconescucristian@ymail.com
web: ,

incosmicus,200x95 cm,ulei pe carton

Incosmicus, 200×95 cm. ulei pe carton

Prezentare Demers Artistic

Asistam prin arta lui Cristian Diaconescu la constituirea unor sinteze iconografice prin argument grafic, decorativ si pictural, vitale, inteligent ritmate, cu multe aluzii si valente simbolice. O creatie in pas cu orientarile actuale in care interactiunea cu mediul ambiant, largirea continua a orizontului imaginativ, dialogul permanent arta-realitate, spirit-materie si problematizarea estetica.
Inregistreaza o evolutie libera, spectaculoasa. Statutul valoric al creatiei sale rezida din structura comunicarii, din articularea unui limbaj tensionat si sugestiv care angajeaza transante trimiteri la aspecte existentiale si culturale consonante cu aspiratiile si idealurile lumii contemporane.
Teodor Hasegan, 2009

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.