Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 29, 2017

Scroll to top

Top

HORIA POPP 1940 – 2016

Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profund regret trecerea la cele veșnice a pictorului HORIA POPP.

O viață dedicată actului de cultură, imaginea celui care a mînuit cu dedicație atît penelul cît și condeiul, reprezintă unul dintre modelele prin care harul transformă vremelnicia în perenitate.Expozițiile de artă și consemnările literare pertinente stau mărturie deschiderilor sufletești, pasiunilor profunde, temeiurilor prin care nu lăsăm minunea vieții să se destrame dincolo de impliniri ci s-o primim si s-o împărtășim cu generozitate.

Transmitem compasiune familiei, tuturor celor care l-au cunoscut și iubit.

Înmormîntarea va avea loc la Cimitirul Străulești II, joi 5 mai 2016, ora 14.

Dumnezeu să-l ierte!

Comments

  1. dorin valeriu

    Frumos si foarte adevarat. Toti cei care l-am iubit si admirat o stim.Impartasim durerea familiei si apropiatilor dragului nostru Horia si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa-i asrze sufletul printre alesii Sai !

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.