Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

ION TRUICĂ 16.11.1935 – 12.01.2017

ION TRUICĂ 16.11.1935 – 12.01.2017
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profund regret încetarea din viață a scenografului ION TRUICĂ.
Ion Truică a fost regizor, scenograf și grafician, cu o carieră prodigioasă pentru care a fost decorat cu ordinul Meritul Cultural în grad de Ofiţer în 2004. A realizat de asemenea filme de animaţie și a obţinut numeroase premii în ţară și în străinătate.
Artistul va fi depus la capela Cimitirului Metalurgiei, vineri 13 ianuarie ora 15.00, unde va avea loc și slujba de înmormântare, duminică 15 ianuarie 2017, la ora 11.30.
Transmitem condoleanțe și compasiune familiei, prietenilor, tuturor celor care l-au cunoscut și l-au prețuit.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.