Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Joy- Salonul de vară @ București

Joy- Salonul de vară @ București
Administrator
DanaArtGallery și Metropolis Art Collection organizează o dată de an Salonul de vară, de fiecare dată într-o nouă variantă.
Expoziția Joy reunește lucrarile unor numeroși artiști cu care galeria colaborează și cu artiști noi care se alătură grupului DanaArtGallery.
Ca de fiecare dată la expozițiile de grup intenția este de a reuni o diversitate de stiluri de exprimare artistică subliniate nu doar de personalitatea puternică a fiecarui artist ci și de varietatea tehnicilor abordate.
Joy este o expoziție de vacanță, solară, exuberantă.
Expunerea în acest context are ca scop nu numai realizarea unor conexiuni între artiști ci și realizarea unei punți între artiști și iubitorii de artă. Cu ocazia organizării vernisajului invitații au posibilitatea de a cunoaște artiștii participanți care de multe ori locuiesc în alte orașe din tară. De aceasta data avem artiști invitați din Cluj și Bistrița. În premieră pentru noi va expune în duet Laura Avramescu Cherciu și fiul său Cherciu Filip ( 2,5 ani).
Expun pe simezele Metropolis Art Collection:
Andreea Rus, Andrada-Paula, Vecleniț Andreea Oneață ATAENO Alina Pelmuș Bogdana Contraș Bianca Ioniță Cornelia Gherlan Eugen Vasile Iovan Gina Paula Baranovschi Otilia Canavra Măndescu Laura Avramescu Cherciu Magda Morozan Raluca Risco Ruxandra Ștefana Munteanu
Vă invităm la vernisaj pe data de 05.09.2017, ora 19:00 la sediul Metropolis Center din str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucureşti.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 03.09 -24.09.2017 de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.