Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Radu Adrian

Administrator
RADU ADRIAN
Radu Adrian
Adresa: Câmpulung Muscel – România
Tel: +40740.312.758
e-mail:
web:

Încatușare - marmură-marble  - 80x290x45 cm

Încatușare-marmură-80x290x45-cm.

Prezentare Demers Artistic

În creaţia lui Radu Adrian întâlnim frecvent forma abstractă axată puternic pe sugerarea unei idei. Dar nu renunţă cu totul la imaginea figurativă. Din imensa galerie a naturii alege şi selectează doar ceea ce crede că-i poate inspira o idee sau îi sprijină vreo opinie în contextul marilor adevăruri care ne dirijează inerţia esteticului. Este atent la orice aspect din mediu care poartă în sine un simbol ori sugerează un grăunte viu, palpabil, din miracolul frumos al vieţii. Şi plecând de aici, apelează la ficţiune pentru modelarea formei tridimensionale sau a celei plane, până când ideea pe care o sugerează devine evidentă. În majoritatea situaţiilor, dacă nu foloseşte forma abstractă, atinge prin epurarea tuturor elementelor nesemnificative, graniţa care separă figurativul de nonfigurativ. Lucrează în marmură, în piatră, lemn sau bronz, sculptură de interior sau, cel mai des, monumentală, de exterior. S.H.

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.