Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Războiul Ţesătorilor @ Braşov

Războiul Ţesătorilor @ Braşov
Administrator

În proiectul RazboiulTesatorilor, în perioada 15 martie – 7 aprilie 2017 se primesc aplicații de înscriere din partea artiștilor debutanți și profesioniști din orice domeniu artistic, care trăiesc și lucrează în România.

Întregul proiect, derulat până în octombrie 2017, constă în organizarea a două rezidențe pentru 4 artiști contemporani, acompaniați de 4 artizani și de un tehnician, și în pregătirea unei expoziții itinerante în Brasov- Bastionul Tesatorilor și Muzeul Național al Țăranului Român din București. Rezidențele și expozițiile vor fi documentate fotografic și video iar la finalul proiectului se va lansa un catalog-album. Concluziile proiectului vor fi prezentate și în cadrul unui workshop dedicat, la Universitatea de Artă București.

Aplicația constă în:

1.Biografie profesională a artistului/artistei
Este un text care conține detalii despre activitatea profesională a aplicantului (studii, expoziții, link-uri către / imagini pentru lucrările proprii etc.).

2.Idee /schiță a lucrării (text, simulare 3D, design grafic (computer), desen / pictură)
Este un document care reprezintă propunerea / schița de lucrare pe care se gândește artistul să o pună în practică. Ideea / schița va fi dezvoltată după prima rezidență, cea de documentare, și se va lucra propriu-zis pe baza acesteia în cadrul celei de-a doua rezidențe.

Proiectul este organizat de Muzeul Judetean de Istorie Brasov și Asociatia Forums, finanțat deAFCN și sprijinit de Consiliul Judetean Brasov

Parteneri: UNArte, Muzeul Național al Țăranului Român, Modernism Punct Ro, Universitatea Transilvania din Brașov

Toate detaliile aici
http://www.modernism.ro/2017/03/15/apel-national-pentru-inscriere-la-rezidente-artistice-proiecte-contemporane-pentru-patrimoniu-imaterial/

Vizual de RIZI design

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.