Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

StagiART @ Oradea

StagiART @ Oradea
Administrator
Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea vă invită să luaţi parte la cea de a treia ediţie a expoziţiei de grup intitulată StagiART, care va avea loc joi, 15 iunie 2017, ora 17:00, la Galeria de Artă Contemporană a Cetăţii Oradea, corpul C, lângă biserică.
Totodată cu vernisajul Salonului StagiART, UAP Oradea are bucuria de a inaugura Galeria de Artă Contemporană a Cetăţii Oradea în calitate de organizator de evenimente de artă contemporană.
Expoziţia este diversă în genuri şi tehnici, cuprinzând lucrări de pictură, grafică, sculptură, tapiserie, creaţie vestimentară, instalaţie, bijuterie de autor şi fotografie.
Expozitia va fi deschisa de prof. univ. dr. Aurel Chiriac, preşedintele Filialei UAP Oradea iar referinţele critice vor fi aduse de către Milena Augusta Pop, critic de artă.
Expun artistii: Dorina Andrei-Aldea, Raluca Raluca Emilia Avrămuţ, Teodora Bicescu, Marius Marius Ionut Boc, Dates Campeanu, Anca Ioana Copăcean, Anamaria Dobraş, Iulia Filip Schreier, Tudor Francu Tudor, Kinga Hollo, Rodica Indig, Maria Klossowski, Dan Mircea, Teodor Radu Pantea, Mariana Pădurean, Horea Sălăgean şi Tirnovean Radu.

 

Submit a Comment

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.