Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 25, 2017

Scroll to top

Top

Udrea Natalia

Udrea Natalia
Administrator
Udrea Natalia
Udrea Natalia
Adresa: Str. Baba Novac, nr.27, Cluj Napoca – România
Tel: +40744 484 629
e-mail: natalia_udrea@yahoo.com

Turnul Negru- Black Tower 2012, dim.75x65, tehnica colaj

Turnul-Negru, 75×65 cm. colaj.

Prezentare Demers Artistic

Un stil ce-si propune si-si permite libertatea de a rupe granitele dintre vechi si nou, trecand cu usurinta peste toate tabu-urile legate de aceasta „Cenusareasa” a artelor.
Un stil ce-si dobandeste in timp, cu multa rabdare si deschidere fata de nou, forta si echilibru in tot acest demers artistic, plin de capcane invizibile.
Un stil care nu experimenteaza nimic nou, ci se exprima printr-o linie fina, delicata care-si aduce aportul in a dezvalui privitorului nu un concept nou ci o reinterpretare a frumosului dincolo de arta.
Un demers fara improvizatii inutile, cu o arhitectura dinamica, monumentala si o aura speciala, toate aceste atribute incercand sa obtina o noua forma de interpretare a
artelor decorative, o forma echilibrata, plina de substanta, de sine statatoare, care sa poata sa smulga privitorului o stare, o senzatie.
Ca tehnici folosite in acest proces de permanenta cautare, am fost atrasi mai mult de tot ce inseamna tehnica colajului- de posibilitatea de a combina diferite materiale-
cat si de bogatia de forme, suprapuneri, texturi a broderiilor si a dantelelor. Incercarea noastra este sa obtinem adevarate bijuterii de finete drapate in voalul timpului.

website link: www.nataliaudrea.ro,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.