Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Udrea Natalia

Udrea Natalia
Administrator
Udrea Natalia
Udrea Natalia
Adresa: Str. Baba Novac, nr.27, Cluj Napoca – România
Tel: +40744 484 629
e-mail: natalia_udrea@yahoo.com

Turnul Negru- Black Tower 2012, dim.75x65, tehnica colaj

Turnul-Negru, 75×65 cm. colaj.

Prezentare Demers Artistic

Un stil ce-si propune si-si permite libertatea de a rupe granitele dintre vechi si nou, trecand cu usurinta peste toate tabu-urile legate de aceasta „Cenusareasa” a artelor.
Un stil ce-si dobandeste in timp, cu multa rabdare si deschidere fata de nou, forta si echilibru in tot acest demers artistic, plin de capcane invizibile.
Un stil care nu experimenteaza nimic nou, ci se exprima printr-o linie fina, delicata care-si aduce aportul in a dezvalui privitorului nu un concept nou ci o reinterpretare a frumosului dincolo de arta.
Un demers fara improvizatii inutile, cu o arhitectura dinamica, monumentala si o aura speciala, toate aceste atribute incercand sa obtina o noua forma de interpretare a
artelor decorative, o forma echilibrata, plina de substanta, de sine statatoare, care sa poata sa smulga privitorului o stare, o senzatie.
Ca tehnici folosite in acest proces de permanenta cautare, am fost atrasi mai mult de tot ce inseamna tehnica colajului- de posibilitatea de a combina diferite materiale-
cat si de bogatia de forme, suprapuneri, texturi a broderiilor si a dantelelor. Incercarea noastra este sa obtinem adevarate bijuterii de finete drapate in voalul timpului.

website link: www.nataliaudrea.ro,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.