Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 19/03/2024

Scroll to top

Top

Madrigal 60 @ Bucureşti - UAP

Madrigal 60 @ Bucureşti
Doctor

Vineri, 17 martie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Centrul de Cultură Arcuș invită publicul la vernisajul expoziției de pictură a artistului Laurențiu Midvichi, cea de a doua din cadrul proiectului sincretic Galeria „Madrigal 60”.

Vernisajul va avea loc la sediul Corului Madrigal, superba vilă de patrimoniu din Aleea Dealul Mitropoliei 11, București, în prezența pictorului Laurențiu Midvichi și a specialistei în arte vizuale, Simona Tănăsescu.

Expoziția va fi deschisă publicului în cadrul vernisajului, precum și la final de săptămână, în zilele 18, 19, 25 și 26 martie, între orele 10.00 și 18:00. Accesul publicului este gratuit.

Pictorul Laurențiu Midvichi expune în cadrul Galeriei „Madrigal 60” creații recente, realizate în timpul rezidenței artistice desfășurate în universul repetițiilor și concertelor Corului Madrigal, dar și lucrări selectate din colecția personală.

Cu o importantă activitate expozițională care însumează peste 20 de expoziții personale în țară și străinătate, Laurențiu Midvichi caută neîncetat căi de a transpune pe pânză energia pe care o emană materia.