fbpx
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | octombrie 5, 2022

Scroll to top

Top

Udrea Natalia

Udrea Natalia
Nistor Laurențiu
Udrea Natalia
Udrea Natalia
Adresa: Str. Baba Novac, nr.27, Cluj Napoca – România
Tel: +40744 484 629
e-mail: natalia_udrea@yahoo.com

Turnul Negru- Black Tower 2012, dim.75x65, tehnica colaj

Turnul-Negru, 75×65 cm. colaj.

Prezentare Demers Artistic

Un stil ce-si propune si-si permite libertatea de a rupe granitele dintre vechi si nou, trecand cu usurinta peste toate tabu-urile legate de aceasta „Cenusareasa” a artelor.
Un stil ce-si dobandeste in timp, cu multa rabdare si deschidere fata de nou, forta si echilibru in tot acest demers artistic, plin de capcane invizibile.
Un stil care nu experimenteaza nimic nou, ci se exprima printr-o linie fina, delicata care-si aduce aportul in a dezvalui privitorului nu un concept nou ci o reinterpretare a frumosului dincolo de arta.
Un demers fara improvizatii inutile, cu o arhitectura dinamica, monumentala si o aura speciala, toate aceste atribute incercand sa obtina o noua forma de interpretare a
artelor decorative, o forma echilibrata, plina de substanta, de sine statatoare, care sa poata sa smulga privitorului o stare, o senzatie.
Ca tehnici folosite in acest proces de permanenta cautare, am fost atrasi mai mult de tot ce inseamna tehnica colajului- de posibilitatea de a combina diferite materiale-
cat si de bogatia de forme, suprapuneri, texturi a broderiilor si a dantelelor. Incercarea noastra este sa obtinem adevarate bijuterii de finete drapate in voalul timpului.

website link: www.nataliaudrea.ro,