Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Bocin-Dumitriu Ruxandra Cristina

Administrator
BOCIN DUMITRU RUXANDRA
Bocin – Dumitriu Ruxandra
Adresa: Kratontuin 43 – I, Amsterdam 1019SL, Regatul Tarilor de Jos
Tel:
e-mail: artist@ruxandradumitriu.com

The perceptive eye (2) - 2012 - Instalaţie video interactivă - dans - performanceInteractive video installation - dance - performance

The-perceptive-eye-2-2012-Instalaţie-video-interactivă-dans-performance

Prezentare Demers Artistic

Ruxandra Cristina Bocin-Dumitriu isi imerseaza spectatorii in toate aspectele interactivitatii.

Temele ei predilecte investigheaza mecanismele de percepție, dimensiunile spatiului digital și ale tehnologiei, precum si mass-media si broadcasting. Societatea de supraveghere este o alta tema preferate, prin investigarea schimbarii de paradigma generate la nivelul societatii de noile tehnologii. Lucrările artistei au fost expuse în Olanda, Statele Unite ale Americii, Italia, România, Danemarca, si Israel.

Artist profesionist vizual, Ruxandra Cristina Bocin-Dumitriu a obtinut masteratul în arte vizuale la Universitatea de Arte Plastice din București, în paralel cu studiile în Stiințe Calculatoare și Automatizarii la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Artista si-a finalizat cercetările academice in domeniul artei la Universitatea din Copehagen Departamentul de Film și Studii Media.
Născuta în România, artista locuieste si creeaza în prezent la Amsterdam

website link www.ruxandradumitriu.com,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.