Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 25, 2017

Scroll to top

Top

Bocu Angela

Administrator
BOCU ANGELA
Bocu Angela
Adresa: Constanţa – România
Tel: +40744.757.350
e-mail: angelabocu@gmail.com, angelabocu@yahoo.com
web: ,

Natură moartă - acrilic pânză - 80x70 cm

„Natură moartă – acrilic/pânză – 80×70 cm.

Prezentare Demers Artistic

„Artista invecineaza si creeaza stari de spirit evocatoare ale trecutului sau sugerand lumi necunoscute inca, lumina este pomita parca din adancullucrarii si te intampina cu cordialitate. Creatia Angelei Bocu aduce o nota aparte,este o chemare Ia meditatie si prin ea, la bucuria estetica pe care ti-o ofera un artist in care nu se poate sa nucrezi…”
Radu Ionescu

…”structuri vegetale rafinate se impun achiului in prim plan,in timp ce pe fundalul compozitiilor se desluseste marea.O mare blanda, scaldata in soare, deloc Mneagra•probabil asa cum si-o doreste artista privind zi de zi Ia capriciile „vecinei•ei de atelier. Din nisipul unduit in dune rasar caprin miracol flori si arbusti indens colorati,par a se contopi,a deveni un tot,nascut pe panza din albastru,ca dintr-un lichid amniotic primar,de Ia inceputullumii.”
Luiza Barcan

…”Angela Bocu detine o eleganta notabila…lucrarile sale au un fior indepartat,compune cu distinsa detasare,iar rafinamentul il citestidin imperecherivariate…•
Ermil Radulescu

…”Motivele sunt transfigurate alcatuind o diadema de pretiozitati care ne obliga si pe noi sa ne restrangem Ia un essentia corespunzator,despreo esentialitatepoetica,desavarsit artistica,asemenea unui strop concentrate de parfum…• Dinu Vasiu
…”o miere voluptoasa simtiaici,in cateva locuri ceva din lirismulamestecat,obscur,ebrietos si cu semnificatia spirituala din poezia lui San Juan deIa Cruz.”

website link ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.