Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Dominoschi Radu Ciprian

Administrator
DOMINOSCHI CIPRIAN
Dominoschi Radu Ciprian
Adresa: România
Tel: +40740.211.614
e-mail: cipriandominoschi@yahoo.com
web:

Sfânt-Saint - cupru, lemn, marmură - 80x40x40 cm.

Sfânt-cupru-lemn-marmură-80x40x40-cm.

Prezentare Demers Artistic

Arlechini, turnuri cu creneluri,sculpturi cu siluete umane dau o alta fata spatiului expozitional de la Galeriile de Arta. Simezele visiniu plusat contrasteaza de minune cu lucrarile alb-negru ale artistului buzoian Ciprian Dominoschi, cel care a preferat o expozitie fara vernisaj. Per ansamblu, lucrarile de grafica fac trimitere la lumea medievala, o lume pe care artistul a preferat sa o creioneze ca pe o amintire ce a ramas intiparita pe retina. Lucrarea care descrie poate cel mai bine viziunea artistica a lui Ciprian Dominoschi este cea in care un saltimbanc calare pe un monociclu sfideaza cu nebunia sa toate regulile si intra fara sa-i pese intr-o intersectie pe strazile pavate cu piatra ingnorand indicatorul „stop”.Lumea lui Dominoschi este a fantasticului medieval, cu personaje de tip colaj, de epoca, specifice Evului Mediu, cu obiecte din acea perioada inclusiv turnuri de cetate si creneluri. Lucrarile tridimenionale sunt aici cele din lemn si metal si reprezinta preocuparea mai veche a artistului catre materialele diferite, elemente ce scot in evidenta anatomia umana si se adreseaza unui expresionism de buna factura artistica.

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.