Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Dominoschi Radu Ciprian

Administrator
DOMINOSCHI CIPRIAN
Dominoschi Radu Ciprian
Adresa: România
Tel: +40740.211.614
e-mail: cipriandominoschi@yahoo.com
web:

Sfânt-Saint - cupru, lemn, marmură - 80x40x40 cm.

Sfânt-cupru-lemn-marmură-80x40x40-cm.

Prezentare Demers Artistic

Arlechini, turnuri cu creneluri,sculpturi cu siluete umane dau o alta fata spatiului expozitional de la Galeriile de Arta. Simezele visiniu plusat contrasteaza de minune cu lucrarile alb-negru ale artistului buzoian Ciprian Dominoschi, cel care a preferat o expozitie fara vernisaj. Per ansamblu, lucrarile de grafica fac trimitere la lumea medievala, o lume pe care artistul a preferat sa o creioneze ca pe o amintire ce a ramas intiparita pe retina. Lucrarea care descrie poate cel mai bine viziunea artistica a lui Ciprian Dominoschi este cea in care un saltimbanc calare pe un monociclu sfideaza cu nebunia sa toate regulile si intra fara sa-i pese intr-o intersectie pe strazile pavate cu piatra ingnorand indicatorul „stop”.Lumea lui Dominoschi este a fantasticului medieval, cu personaje de tip colaj, de epoca, specifice Evului Mediu, cu obiecte din acea perioada inclusiv turnuri de cetate si creneluri. Lucrarile tridimenionale sunt aici cele din lemn si metal si reprezinta preocuparea mai veche a artistului catre materialele diferite, elemente ce scot in evidenta anatomia umana si se adreseaza unui expresionism de buna factura artistica.

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.