Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Egyed Judit

Administrator
EGYED-JUDIT
Egyed Judit
Adresa: Pta, 1 Decembrie, nr, 9, ap. 4, Oradea – România
Tel: +40
e-mail: egyedj54@gmail.com

FLOARE, plastica tridimensionala, 200x120x110 cm., lemn cioplit - Flower, plastic three-dimensional, 200x120x110 cm., Wood carving

FLOARE plastica tridimensionala, 200x120x110 cm. lemn-cioplit

Prezentare Demers Artistic

Majoritatea lucrarilor de mari dimensiuni din lemn si piatra, le-am realizat in simpozioanele nationale si internationale. Am prelucrat tema vitalitatii. Aceste sculpturi se afla in proprietatea comunitatilor organizatoare ale taberelor de sculptura.Astfel, lucrarile realizate de mine in cele 40 de tabere se gasesc in Romania, Covasna. Serbia, Subotita.Rep. Ceha,Trebics.Germania,Halle. Austria,Paudorf.Koreea de Nord,Iichon. Italia,Madonna di Campiglio .Danemarca,Hojer,Blokhus. Ungaria,Zsaka,Sosto.
Am participat la actiuni intermedia din anii `90,exemplu,festival ul video „Ex Oriente Lux” Sala Dales, video sculptura ” Mediu urban „premiata .

website link: egyed-art.hupont.hu/,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.