Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Egyed Judit

Administrator
EGYED-JUDIT
Egyed Judit
Adresa: Pta, 1 Decembrie, nr, 9, ap. 4, Oradea – România
Tel: +40
e-mail: egyedj54@gmail.com

FLOARE, plastica tridimensionala, 200x120x110 cm., lemn cioplit - Flower, plastic three-dimensional, 200x120x110 cm., Wood carving

FLOARE plastica tridimensionala, 200x120x110 cm. lemn-cioplit

Prezentare Demers Artistic

Majoritatea lucrarilor de mari dimensiuni din lemn si piatra, le-am realizat in simpozioanele nationale si internationale. Am prelucrat tema vitalitatii. Aceste sculpturi se afla in proprietatea comunitatilor organizatoare ale taberelor de sculptura.Astfel, lucrarile realizate de mine in cele 40 de tabere se gasesc in Romania, Covasna. Serbia, Subotita.Rep. Ceha,Trebics.Germania,Halle. Austria,Paudorf.Koreea de Nord,Iichon. Italia,Madonna di Campiglio .Danemarca,Hojer,Blokhus. Ungaria,Zsaka,Sosto.
Am participat la actiuni intermedia din anii `90,exemplu,festival ul video „Ex Oriente Lux” Sala Dales, video sculptura ” Mediu urban „premiata .

website link: egyed-art.hupont.hu/,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.