Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Luțai Mihaela

Administrator
LUTAI MIHAELA
Luțai Mihaela
Adresa: Aleea Hortensiei, nr. 19, bloc P, scara D, apartament 62 – Constanţa – România
Tel: +40
e-mail: mihaela_lutai@yahoo.com
web: ,

Oraşul noaptea-The city by night -Tehnică mixtă-mixed media - 42x30 cm

„Oraşul noaptea-The city by night -Tehnică mixtă-mixed media – 42×30 cm”

Prezentare Demers Artistic

Două sunt perspectivele din care sondez lumea din preajmă: pe de o parte impactul cu motivul, reacţia directă, iar pe de altă parte proiecţia mentală, ca rezultat al observaţiei. Tema este doar pretext pentru o analiză construită pe o armonie a contrariilor: concret – abstract, raţiune – lirism, materialitate – sugestie, înţelegerea detaliului în raport cu ansamblul.
Culoarea are un regim mai curând metaforic decât simbolic. Ea transpune ideea de concretizare materială, în permanenţă comunicare cu cuvântul, într-o reconstituire poetică a realitaţii în care semnificaţiile interferează tot timpul. Imaginea artistică reface, reconstituie senzaţia, pe baza unei grile de amintiri personale şi culturale despre o realitate care nu mai e prezentă. Fiecare dintre elementele ce o compun este analizat, metaforizat, introdus într-o „propoziţie”, într-o relaţie în care funcţionează cu toată amploarea semnificativă.
„Mihaela Lutai gandeste riguros, cu deschidere catre formularile de tip geometric articulate amplu, dar si cu inocenta care pare a demonta mecanismele unei tehnicitati uneori agresive, rearticuland-o in structuri nebanuite.”
Doina Pauleanu

website link ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.