Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Luțai Mihaela

Administrator
LUTAI MIHAELA
Luțai Mihaela
Adresa: Aleea Hortensiei, nr. 19, bloc P, scara D, apartament 62 – Constanţa – România
Tel: +40
e-mail: mihaela_lutai@yahoo.com
web: ,

Oraşul noaptea-The city by night -Tehnică mixtă-mixed media - 42x30 cm

„Oraşul noaptea-The city by night -Tehnică mixtă-mixed media – 42×30 cm”

Prezentare Demers Artistic

Două sunt perspectivele din care sondez lumea din preajmă: pe de o parte impactul cu motivul, reacţia directă, iar pe de altă parte proiecţia mentală, ca rezultat al observaţiei. Tema este doar pretext pentru o analiză construită pe o armonie a contrariilor: concret – abstract, raţiune – lirism, materialitate – sugestie, înţelegerea detaliului în raport cu ansamblul.
Culoarea are un regim mai curând metaforic decât simbolic. Ea transpune ideea de concretizare materială, în permanenţă comunicare cu cuvântul, într-o reconstituire poetică a realitaţii în care semnificaţiile interferează tot timpul. Imaginea artistică reface, reconstituie senzaţia, pe baza unei grile de amintiri personale şi culturale despre o realitate care nu mai e prezentă. Fiecare dintre elementele ce o compun este analizat, metaforizat, introdus într-o „propoziţie”, într-o relaţie în care funcţionează cu toată amploarea semnificativă.
„Mihaela Lutai gandeste riguros, cu deschidere catre formularile de tip geometric articulate amplu, dar si cu inocenta care pare a demonta mecanismele unei tehnicitati uneori agresive, rearticuland-o in structuri nebanuite.”
Doina Pauleanu

website link ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.