Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Mincu Nicolae Răzvan

Administrator
MINCU NICOLAE RAZVAN
Mincu Nicolae Răzvan
Adresa: Şos.Vergului 37 Bl. K3 Ap.3 Sector 2 – Bucureşti – România
Tel: +40318.041.586, +40729.097.493
e-mail: mincu_ro@yahoo.com, rmincu@gmail.com

Black Hole-White Hole - granit negru, marmură-black granite, marble  - 490x380x240 cm

Black-Hole-White-Hole-granit-negru-marmură-490x380x240-cm.

Prezentare Demers Artistic

Recurs la Memorie
Originea lumii, a Universului si raportarea acestora la faptura umana este tema care ma preocupa, iar modul prin care se poate pune in opera invizibilul si infinitul astfel incat sa incapa in clipa trecatoare este exercitiul spiritual prin care ma definesc. Incerc astfel sa nu obturez actul artistic prin raportare la socialul trecator, ci mai curand incerc sa gasesc sensurile profunde ale Luminii din Om, fantana tineretii fara batranete. Imi asum astfel necesitatea unei esentializări permanente a mesajului transmis cu scopul de trezire a constiintelor, experiență spirituală bazata pe sintetizarea traditiei menita sa-si probeze puterea sa vindecatoare si modelatoare asupra sufletului omenesc. Amintesc aici de terapia prin simboluri sau simboloterapia si recursul la Memorie. Astfel, calea cunoaşterii înseamna convertirea fiinţei din planul manifestării în cel al « regenerării » prin trăirea Adevărului, realitate ontologic transfigurată prin amprenta Arhetipului originar. Eu cred ca Omul prin puterile cu care a fost înzestrat și care este in acelasi timp Verbul acestui univers îsi poate regasi obarșia pierduta, realitatea matriciala prin activarea constiintei arhetipale, iar arta in aceasta ecuatie este o altă cale de a sublima izvorul cel viu , sursa primordială la radacina Pomului Vietii care este in același timp si Pomul Cunoasterii și una cu Axa Lumii.

website link: sites.google.com/site/mincurazvan/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.