Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Mincu Nicolae Răzvan

Administrator
MINCU NICOLAE RAZVAN
Mincu Nicolae Răzvan
Adresa: Şos.Vergului 37 Bl. K3 Ap.3 Sector 2 – Bucureşti – România
Tel: +40318.041.586, +40729.097.493
e-mail: mincu_ro@yahoo.com, rmincu@gmail.com

Black Hole-White Hole - granit negru, marmură-black granite, marble  - 490x380x240 cm

Black-Hole-White-Hole-granit-negru-marmură-490x380x240-cm.

Prezentare Demers Artistic

Recurs la Memorie
Originea lumii, a Universului si raportarea acestora la faptura umana este tema care ma preocupa, iar modul prin care se poate pune in opera invizibilul si infinitul astfel incat sa incapa in clipa trecatoare este exercitiul spiritual prin care ma definesc. Incerc astfel sa nu obturez actul artistic prin raportare la socialul trecator, ci mai curand incerc sa gasesc sensurile profunde ale Luminii din Om, fantana tineretii fara batranete. Imi asum astfel necesitatea unei esentializări permanente a mesajului transmis cu scopul de trezire a constiintelor, experiență spirituală bazata pe sintetizarea traditiei menita sa-si probeze puterea sa vindecatoare si modelatoare asupra sufletului omenesc. Amintesc aici de terapia prin simboluri sau simboloterapia si recursul la Memorie. Astfel, calea cunoaşterii înseamna convertirea fiinţei din planul manifestării în cel al « regenerării » prin trăirea Adevărului, realitate ontologic transfigurată prin amprenta Arhetipului originar. Eu cred ca Omul prin puterile cu care a fost înzestrat și care este in acelasi timp Verbul acestui univers îsi poate regasi obarșia pierduta, realitatea matriciala prin activarea constiintei arhetipale, iar arta in aceasta ecuatie este o altă cale de a sublima izvorul cel viu , sursa primordială la radacina Pomului Vietii care este in același timp si Pomul Cunoasterii și una cu Axa Lumii.

website link: sites.google.com/site/mincurazvan/

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.