Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Nistor Georgeta

Administrator
ALEXANDRU NISTOR GEORGETA
Nistor Georgeta
Adresa: Str. Dr. Iuliu Teodori nr.16 sect. 5, Bucureşti – România
Tel: +40748.034.954
e-mail: nistor.georgeta@yahoo.com
web: ,

Decor

Decor

Prezentare Demers Artistic

Munca in cei 32 de ani de scenografie de televiziune a fost un efort continuu de creatie, concretizat prin schite artistice si proectarea tehnica a peste 800 de decoruri.
De la decorurile permanente pentru talk-showuri pana la decorurile pentru marile spectacole de divertisment, care au culminat cu cele trei editii ale festivalului international de muzica „Cerbul de aur”, de la Brasov si cu cele cinci editii ale selectiei nationale Eurovision, la care am lucrat, toate au marcat un puternic stil personal.
Caracteristica lui au fost o compozitie foarte echilibrata, o cromatica bogata si rafinata, punand in evidenta multiple unghiuri si incadraturi, specific unui spatiul de televiziune, bine stapanit,
In toate spatiile complexe create, am construit elemente artistice particulare, de decor, de mobilier, cu proportii perfect incadrate intr-un tot ce reprezenta o ambianta puternic personalizata-migrand cu usurinta de la detaliul de epoca la simplitatea, abstractizarea si sugestia modernitatii.
O performanata de consemnat a fost valorificarea spatiului ingrat din studiourile mici, care au capatat alura unor spatii mult mai generoase, in numeroase decoruri.
Deasemeni, am realizat costumele la piesele teatrului de televiziune sau pentru Revelioanele, de sub bagheta marelui umorist si om de televiziune, Dan Mihaescu-momente de referinta pentru filmografia nationala.

Georgeta Nistor

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.