Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

Salonul Național de Artă Temeiuri 2015

Administrator

Asociația Athenaeum ȋn parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează în perioada 1-31 octombrie a.c., a VIII-a ediţie a Salonului Național de Artă “Temeiuri” cunoscut şi ca Salonul de Toamnă.

10 septembrie a.c. data până la care urmează să fie trimise prin e-mail, office@temeiuri.ro, imaginile lucrărilor propuse, imagini care trebuie să poată fi reproduse tipografic (la dimensiunea 20/20 cm).

Ele vor fi însoţite de datele de contact ale artiştilor precum şi de propria evaluare a lucrărilor (opinia autorilor) precum şi de aprecieri ale unor critici sau alte personalităţi culturale pentru profilul artistului respectiv.

20 septembrie a.c. – comunicarea rezultatelor juriului care se va face pe site-ul www.temeiuri.ro sau office@temeiuri.ro

25 septembrie a.c. – până la acestă dată urmează să fie aduse lucrările la Sala „Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului, pentru a se putea desfașura o panotare corectă a salonului

5 octombrie a.c. – vernisajul Salonului

La finalul manifestării se va organiza o conferinţă de presă cu ocazia lansării catalogului TEMEURI 2015 şi se vor da informaţii privind ediţia din 2016 a Salonului de primăvară care va avea ca temă: ’’Oglindire şi transfigurare”
Persoane de contact:
Mihai Guţanu – director executiv al Asociaţiei Atheneum – 0756.024.400
dr. Ana Necolau – secretar juriu – 0726.933.309
Artist plastic Bogdan Hojbotă – 0722.209.984
Artist plastic Dan Munteanu – 0744.755.376
Artist plastic Rodica Ioana Ghilea – 0721.328.311

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.