Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2017

Scroll to top

Top

Salonul Național de Artă Temeiuri 2015

Administrator

Asociația Athenaeum ȋn parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează în perioada 1-31 octombrie a.c., a VIII-a ediţie a Salonului Național de Artă “Temeiuri” cunoscut şi ca Salonul de Toamnă.

10 septembrie a.c. data până la care urmează să fie trimise prin e-mail, office@temeiuri.ro, imaginile lucrărilor propuse, imagini care trebuie să poată fi reproduse tipografic (la dimensiunea 20/20 cm).

Ele vor fi însoţite de datele de contact ale artiştilor precum şi de propria evaluare a lucrărilor (opinia autorilor) precum şi de aprecieri ale unor critici sau alte personalităţi culturale pentru profilul artistului respectiv.

20 septembrie a.c. – comunicarea rezultatelor juriului care se va face pe site-ul www.temeiuri.ro sau office@temeiuri.ro

25 septembrie a.c. – până la acestă dată urmează să fie aduse lucrările la Sala „Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului, pentru a se putea desfașura o panotare corectă a salonului

5 octombrie a.c. – vernisajul Salonului

La finalul manifestării se va organiza o conferinţă de presă cu ocazia lansării catalogului TEMEURI 2015 şi se vor da informaţii privind ediţia din 2016 a Salonului de primăvară care va avea ca temă: ’’Oglindire şi transfigurare”
Persoane de contact:
Mihai Guţanu – director executiv al Asociaţiei Atheneum – 0756.024.400
dr. Ana Necolau – secretar juriu – 0726.933.309
Artist plastic Bogdan Hojbotă – 0722.209.984
Artist plastic Dan Munteanu – 0744.755.376
Artist plastic Rodica Ioana Ghilea – 0721.328.311

Termenul de depunere a dosarelor de primire în UAP s-a prelungit!!!

Vă reamintim că vă puteți depune dosarele pentru primirea în UAP din România!!!

Termenul de depunere a dosarelor pentru primire  membrii stagiari în UAP  se prelungește până la data de 15 MARTIE 2017 pentru filialele din București  și pentru filialele teritoriale!!!

Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00, vineri, între orele 10.00 – 13.00 până la data de 15 martie 2017.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 15 martie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Documentele necesare înscrierii sunt specificate în Cererea de primire, după cum urmează:

–          fişa personală

–          2 recomandări

–          copie după diploma de absolvire

–          chitanţa pentru plata taxei de 30 Euro, la cursul zilei în care se face plata,

–          2 fotografii tip C.I.

–          copie C.I

–          portofoliu de fotografii ale lucrărilor

-           pentru filiala Critică, portofoliul va include dovada activităţii publicistice: a) C.V cu detalierea studiilor de specialitate: istoria şi teoria artei, module de arte vizuale, estetică, masterate în arte vizuale etc.; b) minim zece articole publicate (eseuri, cronici ) dedicate artei contemporane (mai ales româneşti, aşadar după 1945)

Cererea de primire în UAP și fișă personală pot fi descărcate de aici.