Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 30/04/2024

Scroll to top

Top

Doctor

Uniunea Artiștilor Plastici din România prin Secția Pictură București și Centrul Artelor Vizuale – Galeria Căminul Artei (str. Biserica Enei nr. 16, vis-a-vis de Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” – zona: Piața Universității, București) vă invită joi, 07 septembrie 2023, ora 18.30 la deschiderea expoziției „VERSUS” a artistului Adrian Șerbănescu.

Într-un labirint subtil al emoțiilor, expoziția VERSUS se naște ca o invitație la a explora polaritățile stărilor noastre. Sub forma unui poem vizual, dezvoltat în două spații (parter și etaj), expoziția VERSUS trimite la introspecție. Dacă în spațiul de la parter avem o instalație monumentală sub forma unui vapor care este lait-motivul reflecției asupra dualității umane, între nevoia de ajutor și aspirația spre liberare, la etaj, în contrapunct, conflictul se sfârșește, aici găsind pacea, prin peisaje idilice care emană viață.

Expoziția va fi deschisă în perioada 06 – 15 septembrie 2023, de luni până duminică, în intervalul orar 11.00-20.00.

Despre Uniunea Artiștilor Plastici din România

Uniunea Artiștilor Plastici din România (UAPR) este o organizație dedicată promovării și susținerii artei vizuale în România. Cu o istorie bogată și o comunitate vibrantă de artiști, UAPR se străduiește să ofere expoziții și evenimente care să aducă arta mai aproape de publicul larg și să inspire dialog și reflecție. Pentru mai multe informații despre UAPR și evenimentele sale, vizitați www.uap.ro

Contact pentru presă:

Adrian Șerbănescu
E-mail: adi.serbanescu@gmail.com

Telefon: 0721 722 701