Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Ciosu Constantin

Administrator
CIOSU_CONSTANTIN
Ciosu Constantin
Adresa: C.P. 112 cod 600420 – Bacău – România
Tel: +40723.338.013
e-mail: ciosuconstantin@yahoo.com
web:,

Drepturile omului - Human rights - 40 x 30 cm.

Drepturile omului – 40 x 30 cm.

Prezentare Demers Artistic

Constantin Ciosu are valoarea unei personalităţi pentru care umorul este o a doua natură. Acest tip de substanţial umor utilizează cel mai adesea ochiul interior al artistului, cu care trece uşor din zonele amăgitoare ale aparenţei, spre a ajunge la esenţial.
Inteligenţa sa mereu în alertă devine pivotul în jurul căruia,se conturează ideea viitoarei imagini,după care traseele grafice desă desăvârşesc plastic compoziţia. Nu mizează ca în cazul altora,doar pe spontaneitate, deoarece lucrările lui sunt rodul observaţiilor îndelungate, ale unei veritabile introspecţii,chiar dacă ceea ce rezultă se bazează şi pe efecte elaborate.
Esenţial în ordinea spiritului, Ciosu ascunde în fapt un gânditor cu vocaţie socială,de cetăţean al lumii care are de comunicat o opinie.
Spiritul său rafinat,echilibrul şi naturareţea fiecărui gest ţine de harul artei şi al unui umanism generos ş inteligent.
Valentin Ciucă

website link ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.