Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Ciosu Constantin

Administrator
CIOSU_CONSTANTIN
Ciosu Constantin
Adresa: C.P. 112 cod 600420 – Bacău – România
Tel: +40723.338.013
e-mail: ciosuconstantin@yahoo.com
web:,

Drepturile omului - Human rights - 40 x 30 cm.

Drepturile omului – 40 x 30 cm.

Prezentare Demers Artistic

Constantin Ciosu are valoarea unei personalităţi pentru care umorul este o a doua natură. Acest tip de substanţial umor utilizează cel mai adesea ochiul interior al artistului, cu care trece uşor din zonele amăgitoare ale aparenţei, spre a ajunge la esenţial.
Inteligenţa sa mereu în alertă devine pivotul în jurul căruia,se conturează ideea viitoarei imagini,după care traseele grafice desă desăvârşesc plastic compoziţia. Nu mizează ca în cazul altora,doar pe spontaneitate, deoarece lucrările lui sunt rodul observaţiilor îndelungate, ale unei veritabile introspecţii,chiar dacă ceea ce rezultă se bazează şi pe efecte elaborate.
Esenţial în ordinea spiritului, Ciosu ascunde în fapt un gânditor cu vocaţie socială,de cetăţean al lumii care are de comunicat o opinie.
Spiritul său rafinat,echilibrul şi naturareţea fiecărui gest ţine de harul artei şi al unui umanism generos ş inteligent.
Valentin Ciucă

website link ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.