Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Csíky Szabó S. Ágnes

Administrator
Csíky Szabó S. Ágnes
Csíky Szabó S. Ágnes
Adresa: Bld. Cetăţii, nr. 4, Tg.Mures, Mureș – România
Tel: +40744.292.558, +40265.250.332
e-mail:

web: ,

Dorinţa destinderii, 2012 iunie, Tehnică mixtă, lână împâslită, stofă, catifea, alamă

Dorinţa destinderii-Tehnică-mixtă, lână împâslită, stofă, catifea, alamă

Prezentare Demers Artistic

Toată familia este dedicată muzicii, în special muzicii clasice. Nici eu nu sunt o excepţie, doar că eu am ales partea pasivă, de contemplare şi am optat pentru arte plastice în anii liceului. Aş fi dorit grafică la Facultatea de Arte plastice şi decorative de la Cluj-N, totuşi am ajuns la textile, – cu gândul de a mă transfera cât mai repede. Dar am rămas, vrăjită de infinita varietate a posibilităţilor de comunicare vizuală ale acestei lumi, în care forma şi culoarea e întregită de efectul moliciunii suave, al tridimensionalităţii pufos-uşoare, al efectului tactil şi al nenumăratelor efecte ce mă aşteaptă să fie descoperite. E o dulce provocare permanentă. Regret doar acei 15-16 ani, în care constrînsă de împrejurări am rămas infidelă actului de creaţie. Aşteptarea a fost benefică totuşi. Poate aveam nevoie de o maturizare profesională tacită, care s-a întâmplat în acei ani în care nici n-aş fi ştiut încotro s-o apuc, nedorindu-mi calea celor, care îşi croiau crezul artistic pe criteriul ideilor şocant de neobişnuite. Contactul direct cu lâna m-a ajutat să trec de impas.

website link:

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.